Harmony Clean Flat Responsive WordPress Blog Theme

Lagu untuk Ibu

2:43:00 PTG Hasif Hamsyari 0 Comments Category :

 

Saya dapat ilham semalam. Lepas tu saya terus jamming kat studio sebab saya memang sengaja pilih instrumen yang mudah - gitar je. Kenapa? Saya nak lagu ni nampak santai dan relaks.

Kalau korang kenal saya, saya ni selalu bagi hadiah pelik-pelik kat mak saya. Pernah dulu, saya tulis ucapan panjang lebar lepas tu buat slideshow, diam-diam saya save dalam pendrive mak saya. Sweet kan? HAHA

Kali ni, saya persembahkan lagu yang saya buat khas untuk Puan Aini binti Musa dan semua ibu di dunia.

Harap korang enjoy dan jangan lupa klik LIKE dan SHARE!

Terima kasih!

RELATED POSTS

0 komen

Comment