Harmony Clean Flat Responsive WordPress Blog Theme

Rose Effects daripada Rosemani x Mista Apparel

9:00:00 PG Hasif Hamsyari 3 Comments Category : ,


Memang kalau diikutkan, menjadi seseorang yang suka mengembara dan aktiviti lasak tak perlu pun ciri-ciri pandai bergaya. Apa yang dituntut ialah pakaian yang selesa dan sesuai.

Tapi apa salahnya kalau ditambah satu lagi menjadi selesa, sesuai dan bergaya?

Sebab itu saya pilih t-shirt Rose Effects daripada Rosemani x Mista Apparel ni. Memang warna biru dan merah dengan motif bunga ros pada baju jenis cotton ni sangat mengancam di pandangan saya. Sangat unik! 

Jadi inilah hasil semasa saya peragakan baju ni. Maaflah, saya bukan model, fashion blogger pun tak sampai lagi, tapi bolehlah kot sebagai lifestyle blogger. Haha. Yang penting, baju tu tetap cantik!

Amacam? Cantik, kan? Harganya cuma RM30 untuk lengan pendek dan RM40 untuk lengan panjang. Saiz ialah daripada XS sampailah ke XXXL.

Kalau berminat, boleh terjah Instagram Rosemani dan DM diorang!

Photo by: Hanisah Jelani

RELATED POSTS

3 komen

Comment